top of page
  • Forfatterens bildeHeidi Tømmerdal

Stranda ved Rødgarasjen

Nedi skogen på nersiden av hovedveien ligger det en liten perle. Her er det en nydelig sandstrand som har sol langt utover kvelden og det er fint å grille middagen her. Du kan ikke svømme eller bade her for elva renner i strie strømmer. Men det er et spennende område med berg og trær å klatre i og sand å leke i. Og som alltid når en er ved elva - pass godt på barna!

Vi besøkte denne stranda mest når ungene var små og det var sanda som var mest spennende. Og å klatre i det fine klatretreet, og på bergene rundt. Og finne bær og annet spennende som er i naturen rundt her. Det er mange spennende bergformasjoner her også.

Sandstranda er fin hele året når det ikke ligger snø. Her er bilde av stranda vår, sommer og høst. Det er fascinerende å se hvor mye vann som kan være her under vårflommen. Og om høsten kan vi gå steder vi ikke kan gå ellers og oppdage steinformasjoner og jettegryter.

Veien ned til stranda er varierende. Det starter med en vanlig sti, før det blir litt mer varierende å gå på. Vi gikk ned til stranda med et par tvillinger og ei lita jente - og utstyr for grilling m.m.:-)


Her er litt bilder fra området rundt sandstranda. På de tre nederste er det flom i elva.

I permen i hyttene ligger det nærmere turbeskrivelse slik at dere kan gå turen. Hvis dere ikke bor hos oss, ta kontakt hvis du ønsker å ta turen.

15 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page