top of page
  • Forfatterens bildeHeidi Tømmerdal

Artic Dome på Verma

Oppdatert: 11. jan. 2021

Nederst på Verma - helt i andre enden av bygda i forhold til oss - ligger en perle som vi var så heldige å få overnatte i. Knut har bursdag denne helgen, og dette er bursdagsgaven!

Vi hadde det helt fantastisk! Vi hadde med oss middag i Wonderbag (putter alt i en gryte, koker opp og har i bagen der den får stå og gjøre seg ferdig til vi skal spise), og det var deilig å ha det vindstille og varmt - og kunne se ut på naturen, mens vi spiste middag.

På kvelden kledde vi godt på oss og satt ute. Det var fint å sitte ved elva og se på elvas liv; her kom det både trær og kvister - vi lurer på om noen har mistet vinterveden sin.....i tilfelle kom den flytende nedover:-)

Vi satt også ved peisen og den varmet godt! Gode samtaler, nydelig utsikt - og fikk se kveldsttoget kommet ut av vendetunnelen.


Det er et fascinerende område med mektige fjell på begge sider. Å være her når trærne nettopp har blitt grønne og det er en mengde fosser og bekker som renner nedover fjellet, er en herlig opplevelse! Jeg kan sitte å se på hvordan vannet renner nedover fjellsiden i ulike fosser, deler seg og samler seg igjen for å bli borte i skogen nederst.


Knut hadde sett seg ut et par turer som han hadde lyst til å gå denne helgen.


Vi gikk først en tur nedover på traktorveien, og det her så vi kulturminner av mange slag. Her var vi innom Sæthergjelden, Nyløvolden og Volla Vokterbolig.

Knut liker å finne ut historien til stedene han besøker, og han bruker mye Normann-samlingen. Og det er interessant å se hvordan det var den gangen det bodde mennesker her.

Turen vår på søndag kommer i et eget blogginnlegg:-)


Hvis du er ute etter å overnatte på spesielle steder - syns jeg dette er et av dem:-) Det å sove i en artic dome var helt fantastisk - og jeg kunne godt ha tenkt å ha med meg denne hjem og bruke som soverommet mitt! Det å sovne mens jeg hadde himmelen over meg var magisk - og likedan å åpne øynene om morgenen og se på himmelen:-)


Hvis du har lyst til å sove i artic dome på Sæther kan du finne dem på https://www.vermedalenjaktfiske.com

Per og Olga har også hytter i Vermedalen du kan leie.

75 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page