top of page
  • Forfatterens bildeHeidi Tømmerdal

Vi har fått dyr i fjøset!

Oppdatert: 29. des. 2020

2 uker siden fikk vi 3 ender og 2 geiter i fjøset vårt! Lykken er stor, og det er godt å ha dyr i fjøset igjen. Sist gang det var dyr i fjøset vårt, var i 1994. Og det var 20 sauer på vinterfor.


Geitene våre heter Olivia og Luna, og endene kalles Gassebassene og heter Tor, Odin og Loke. De er fascinerende og morsomme. Olivia er sjefen av dem - og kan jage bort alle andre for å få den maten hun vil ha. Mens Luna er forsiktig og venter.


Endene greier jeg ikke å se forskjell på enda, og de er ganske like i væremåten sin. Når jeg kommer ned om morgenen - før jeg åpner døra - hører jeg dem begynne å "snakke" og roper på meg at jeg må komme med mat til dem:-)


3 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

댓글


bottom of page