top of page
  • Forfatterens bildeHeidi Tømmerdal

En snusetur i Brøstdalen

Frøya elsker snuseturer - turer der hun kan lukte på alt som trenger å luktes på:-) Altså det meste. Og jeg kan nyte naturen rundt meg - lytte, lukte og se.
Vi parkerte på parkeringsplassen ved Lars, og gikk på veien innover. Vel, vi var ei stund rundt parkeringsplassen for her luktet det mye spennende sa Frøya! Snuseturer for hunder, er som når vi sjekker sosiale medier eller leser avisen. De leser nyhetene med nesen sin.

Men til slutt kom vi oss videre.


Sola varmet godt i dag, men oppe i fjellet er det en litt kald vind. Det er ei stund før det er helt grønt her så høyt oppe - det lå snø enkelte steder langs veien enda.

Vi fant oss en fin, lun plass å spise mat. Mens vi satt der og hvilte oss, kom Gro fra Brøstgården og hunden Balto. Frøya og Balto lekte seg, og ser ut til å bli gode venner. Gro fortalte om en foss rett nedenfor der vi satt og spiste maten vår. Den måtte jo Frøya og jeg se! I skogen var det godt og lunt, og det lukter herlig! Lukta fra kaldt fjellvann er nydelig<3


Vi fulgte en sti langs elva. Det var så mange fascinerende trær på veien, ville stryk og rolige partier i elva. Over fossen var det faktisk restene etter en gammel hengebru:-) Vi kom til strendene og steinene, der elva er helt inntil veien. Jeg har alltid hatt lyst til å gå der, og endelig fikk jeg det:-)15 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page