top of page
  • Forfatterens bildeHeidi Tømmerdal

Førjulssnø i Bjørnekleiva

Oppdatert: 29. des. 2020

Store snøflak daler ned og legger seg på marken, trærne, hus, fjell - og verden blir hvit og myk.

Jeg går turer med Kaizer, min trofaste turvenn, og lar meg fascinere over lyset, skyene og hvordan alt endrer seg i løpet av øyeblikket. Her må jeg være tilstede for å få med meg det som skjer rundt meg.Årets første snø smeltet nede hos oss - men på fjelltoppene lå det snø.
Så kom det mere snø - og veien ble brøytet. Kaizer og jeg koser oss på tur - og jeg har votter på som du ser i nederste kanten av bildet:-)Noen dager kom det mye snø som la seg i trærne, og vi laget sti fra huset. En morgen var det så mye nysnø at jeg kunne falle på ryggen ned i snøen! Så morsomt;-) Og lage snøengler


Og andre dager kom sola og smeltet snøen i trærne, og den mest blå himmelen dukket opp:-)


Kaizer syns det var morsomt med nysnø og sprang rundt omkring - ikke så lett siden snøen gikk han nesten over hodet!Mange dager med helt magisk lys!


Etter å ha ventet lenge syns jeg, fikk vi traktoren vår i hus slik at vi kan brøyte selv. Jeg syns det er moro å kjøre traktor - og å brøyte. Her brøyter jeg opp veien vår nedover - måtte brøyte nedover og oppover noen ganger før veien var god å kjøre på.24 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page